Få et godt tilbud!​

Lad mig ringe dig op så vi kan få en snak om dit kommende projekt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tapetsering udføres professionelt

At udføre tapetsering kan være et uoverskueligt og tidskrævende projekt for mange, og derfor kan det være en god ide at henvende sig til en professionel. Vi hos​ Malerfirmaet Asberg Olesen ​i Ribe nær Rødding og Bramming er specialister på området, og vi glæder os til at høre om din opgave.

Der er mange gode grunde til at vælge tapetsering af husets vægge. For det første er det billigt, og for det andet beskytter det væggen. Samtidigt giver tapet dig en lang række af muligheder med hensyn til udsmykningen, således at vi kan skabe det rum, der passer til dine ønsker og behov. Med andre ord kan vi hjælpe dig med at opfriske dine nuværende rum eller bidrage til et helt nyt look.

Se et udvalg af udført tapetsering -​Klik her

Vi hjælper dig med at fjerne det gamle tapet

Før vi kan gå i gang med tapetsering, er det nødvendigt at forarbejdet er gjort. 

Eksempelvis kan det være nødvendigt at reparere væggens huller og revner, mens den nuværende beklædning af vægge skal fjernes. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med, så der bliver skabt et fundament for et resultat, som du bliver glad for.

Kontakt os og lad os klare din tapetsering

Ønsker du en professionel til tapetsering af dit hjem eller arbejdsplads, så tag​ kontakt ​til os på telefon​ 20 22 59 71​ eller e-mail asbergolesen@tdcspace.dk. Så kan vi tale nærmere om dit individuelle projekt, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Vi giver desuden gerne et uforpligtende tilbud såfremt ønsket.

20 års erfaring

God​ service og høj kvalitet

Få et uforpligtende tilbud​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Malerfirmaet Asberg Olesen

CVR: 18295970

Adresseinformation

Kontaktinformation