Få et godt tilbud!​

Lad mig ringe dig op så vi kan få en snak om dit kommende projekt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renovering af hus udføres professionelt

Hos Malerfirmaet Asberg Olesen i Ribe nær Rødding og Bramming udfører vi mange forskellige opgaver inden for renovering for såvel private boligejere som for boligforeninger/-selskaber samt for butikker og kontorvirksomheder.

Læs mere om vores malerfirma

Vi maler ved renovering af hus i forbindelse med:

  • Renovering af enkelte rum
  • Flyttelejligheder
  • Totalrenovering af bolig
  • Efter vand- eller brandskade
  • Vedligeholdelse
  • Kontorfornyelse​​

Vores opgaver spænder vidt fra maling og tapetsering af enkelte rum i den private bolig til at varetage hele malerentrepriser i forbindelse ved en større renovering af hus, hvor en bolig, lejlighed eller virksomhed sættes i stand fra ende til anden.


Effektivt og ordentligt arbejde

Ved at lade en professionel malermester varetage malerarbejdet ved en renovering, er du sikret effektivitet, et ordentligt arbejde og et smukt resultat.

Vi har stor erfaring inden for renovering af hus, hvorfor du med os er garanteret, at det hele er udført korrekt første gang, og at der ikke skal pletmales eller rettes op efterfølgende. På den måde sparer du både tid og ressourcer samtidig med, at du får et holdbart resultat, du kan være glad for i mange år frem.

Vi kan naturligvis rådgive og vejlede dig i alt fra valg af produkter, farvesammensætninger, vedligeholdelse og andre ting, der dukker op i forbindelse med at man renoverer.

Hvad koster renovering af hus?

Står du over for en renovering af hus og søger en kompetent malermester i Ribe eller omegn, så tøv ikke med at kontakte Malerfirmaet Asberg Olesen. 

Ring til os på telefon 20 22 59 71 eller kontakt os på e-mail: asbergolesen@tdcspace.dk, og få et uforpligtende tilbud på din renovering af hus allerede i dag.

20 års erfaring

God​ service og høj kvalitet

Få et uforpligtende tilbud​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Malerfirmaet Asberg Olesen

CVR: 18295970

Adresseinformation

Kontaktinformation