Få et godt tilbud!​

Lad mig ringe dig op så vi kan få en snak om dit kommende projekt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Malerfirma med over 20 års erfaring

​Vi er et alsidigt malerfirma, der varetager alle typer maleropgaver i faget med stor faglig stolthed omkring vores arbejde og fag. Vi arbejder i området omkring Ribe nær Rødding og Bramming, og kører gerne ekstra kilometer til den rette opgave.

Mange års erfaring som malerfirma

I 2015 kan vores malerfirma fejre 20 års jubilæum og stolt se tilbage på en masse udfordrende, varierende og forskelligartede opgaver gennem tiden. Malermester Per og hans Kone Bente startede virksomheden op i januar 1995 og driver stadig virksomheden og i dag beskæftiger deres malerfirma yderligere tre malersvende og to lærlinge.

Vores malersvende er erfarne og dygtige malere, der alle har været i vores malerfirma i mere end 10 år. Vi vi lægger en stor ære i at levere et grundigt stykke arbejde og et flot resultat, således kunden står tilbage med en god oplevelse.​

Malerarbejde til privat og erhverv

Vi udfører malerarbejde for en bred vifte af kunder i både privat- og erhvervsregi. Dog arbejder vi hovedsagligt med private kunder og boligselskaber og -foreninger, hvor vi varetager alle typer opgaver inden for vedligeholdelse, renovering og nybyg. 

Som malerfirma elsker vi en god udfordring og tager derfor også gerne imod krævende og komplicerede opgaver, ligesom enkelt og simpelt arbejde også er velkomment.

I vores malerfirma har vi især stor erfaring inden for specialopgaver med krævende tapetsering, farvesammensætninger eller anden dekoration, hvor vi i samarbejde med designere finder smukke og kreative løsninger til eksempelvis vægge, lofter og døre.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Ønsker du at vide mere om vores malerfirma eller indhente et godt tilbud, kan du altid kontakte os på telefon 20 22 59 71 og på e-mail: asbergolesen@tdcspace.dk

20 års erfaring

God​ service og høj kvalitet

Få et uforpligtende tilbud​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Malerfirmaet Asberg Olesen

CVR: 18295970

Adresseinformation

Kontaktinformation