Få et godt tilbud!​

Lad mig ringe dig op så vi kan få en snak om dit kommende projekt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri tilbydes til private og erhvervskunde

Hos ​Malerfirmaet Asberg Olesen tilbyder malerarbejde inden for nybyggeri til både private kunder, boligselskaber og erhvervskunder i Ribe nær Rødding og Bramming og andre omkringliggende byer.

Har du bygget ny bolig, der nu blot venter på den sidste finish med malerarbejdet? Skal den nye tilbygning males? Er der bygget nye lejligheder i boligforeningen, der skal males fra ende til anden? Uanset hvilket nybyggeri du står over for, kan vi tilbyde vores ekspertise.

Læs mere om vores malerfirma

Spar tid og penge ved nybyggeri

Når der skal males i forbindelse med nybyggeri er der meget tid og derved mange ressourcer og penge at spare ved at hyre en professionel.

Som professionel malermester har vi mange års erfaring bag os inden for nybyggeri. Det betyder, at vi som oftest kan udføre arbejdet på den halve tid af en ufaglært, ligesom vi kan sikre, at arbejdet er udført ordentligt med et smukt resultat - første gang.

Derudover kan vi være med til at skabe lige præcis den stemning og det udtryk, du ønsker med dit nybyggeri. Med tapeter, dekorationer og forskellige farvesammensætninger kan vi eksempelvis skabe et romantisk, roligt og afdæmpet soveværelse, et pulserende og inspirerende kontormiljø, der sætter kreativiteten i gang, eller et køkken, der sender tankerne tilbage til fransk madlavning i 40’erne.

Nybyggeri er som et hvidt lærred, hvor kun fantasien sætter grænser. Tag os med på råd og skab lige præcis den bolig, det kontormiljø eller den butik, du drømmer om.

Kontakt os for tilbud på malerarbejde

Kontakt os gerne på telefon 20 22 59 71 eller på e-mail: asbergolesen@tdcspace.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med dit nybyggeri.

20 års erfaring

God​ service og høj kvalitet

Få et uforpligtende tilbud​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Malerfirmaet Asberg Olesen

CVR: 18295970

Adresseinformation

Kontaktinformation