Få et godt tilbud!​

Lad mig ringe dig op så vi kan få en snak om dit kommende projekt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Zanzibar - inspireret af naturen

Farvepragt og blomstrende natur lokker til forandring i den kollektionen fra Beckers Perspektiv. Trendkollektionen Zanzibar fra Beckers er inspireret af naturen. Beckers opfordrer forbrugerne til med enkle midler at turde forandre såvel vægge og lofter som gulve med spændende stærke farver.

Farver og effekter
Vi skal turde eksperimentere med både stærke farver og forskellige effekter. Med den nyeste serie fra Perspektiv-kollektionen Zanzibar, vil Beckers inspirere forbrugerne og de professionelle til mere end bare at male en ny farve på væggene.

Forbrugerne er blevet mere modige og mange flere bryder de lyse vægge med stærke kontrastfarver på f.eks. baggrundsvægge eller møbler. Med metallic-maling er det nemt at skabe en ekstra effekt og personlig stil til hjemmet. Afhængig af valg af malingsteknik kan man få fantastiske mønstre og lysskift frem i metallfarven.

Farvesprudlende serie
Zanzibar-serien består af 16 farver - Bububu blå, orange, beige og sort Pemba grøn, grå, hvid og turkis Pingwe grå, rosa, hvid og guld samt Chawka sort, gul, gråhvid og blå. Farverne kan blandes i forskellige malingskvaliteter og egner sig blandt andet til maling af vægge, trævarer og møbler.

Beckers har i sin seneste kollektion hentet inspiration fra naturen, og miljøbevidsthed er en fast bestanddel af Beckers tankegang. Beckers har et erklæret mål om, at 99 procent af de produkter, som virksomheden sælger, skal være vandfortyndbare i år 2010. Allerede nu er 19 af Beckers produkter mærket med Svane-mærket.


www.beckers.dk kan du finde meget mere inspiration.

Send forespørgsel vedr. produkt: Beckers

20 års erfaring

God​ service og høj kvalitet

Få et uforpligtende tilbud​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Malerfirmaet Asberg Olesen

CVR: 18295970

Adresseinformation

Kontaktinformation